layer

layer

OPNEMEN IN DE JUISTE SFEER

layer

OPNEMEN ZOALS U HET WILT

ALLEEN OF MET ZIJN ALLEN TEGELIJK

layer

UW MUZIEKSTUDIO

VOOR SOLO ARTIESTEN OF GROEPEN

layer

ANALOGE MASTERING

layer

PROFESSIONELE OPNAMES

DIENSTEN VAN ONZE OPNAMESTUDIO

Opnamestudio Headroom biedt globaal vier soorten diensten. Opnames, mixing, mastering en productie van muziek. U kunt hieronder op een van de onderstaande links klikken om meer te weten te komen over een van onze diensten:

ONZE VISIE

Headroom Studios heeft een van de aantrekkelijkste tarieven in studio land. Vergelijk onze prijzen maar eens met die van onze collega’s. Wij hebben de visie dat goed klinkende muziek laagdrempelig moet zijn. Naar onze mening moet elke artiest of band toegang kunnen hebben tot goed klinkende opnames, mixing of mastering voor een schappelijke prijs.

Als u bij ons een project in plant, dan bent u verzekerd van een goede sonische kwaliteit. Daar waar sommige engineers enkel en alleen op knoppen drukken, denken wij met de muzikant mee. We zien het als een uitdaging om uit elke  artiest het onderste uit de kan te halen. Zowel kwa prestatie in de opname ruimte als in het geluidstechnisch afwerken van het geheel. Een goede sfeer bij opnames is in onze optiek uiterst belangrijk. Muziek is namelijk emotie. Daarom hecht Headroom Studios veel waarde aan het instant houden van een prettige ambiance tijdens de opnames. Onze uiterste best wordt gedaan om een ieder het zoveel mogelijk naar zijn zin te maken. De huis engineers zijn easy-going zonder de kwaliteit of de tijd uit het oog te verliezen.

HEEFT U VRAGEN OVER EEN VAN ONZE DIENSTEN

Heeft u vragen over een van de bovenstaande diensten? Of weet u niet zeker of wij u van dienst kunnen zijn? Dan kunt u nu vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande knop te klikken of ons te bellen op +31650294562!

ik heb een vraag

opnamestudio apparatuur

 • Social media

 • Locatie

  Klik op de kaart voor een grotere weergave

 • Contact gegevens

  Headroom Studios
  Achillesstraat 3H
  4625CG Bergen op Zoom

  +31650294562
  james@headroomstudios.nl

Copyright ©2013-2024 .