layer

layer

OPNEMEN IN DE JUISTE SFEER

layer

OPNEMEN ZOALS U HET WILT

ALLEEN OF MET ZIJN ALLEN TEGELIJK

layer

UW MUZIEKSTUDIO

VOOR SOLO ARTIESTEN OF GROEPEN

layer

ANALOGE MASTERING

layer

PROFESSIONELE OPNAMES

MUZIEK MIXEN / AUDIO MIXING

Onze service is allesomvattend. Een goed klinkende audio mix. Headroom Studios zorgt voor professionele en betrouwbare audio mixing. De belangrijkste en sterkste elementen in uw nummers worden benadrukt. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap juist wordt vertaald. Jarenlange ervaring en de beste high-end analoge en digitale apparatuur zorgen voor een mix die staat als een huis.

Of dit nu voor een demo is of voor een commerciële release. In het verleden heeft ons team succesvol commerciële releases mogen mixen tot grote tevredenheid van onze klanten. In ieder denkbaar genre. Onze mix engineer denkt met elk project mee. Vakwerk op maat. Als wij klaar zijn met uw track of cd zult u verbaast zijn over de hoorbare verbeteringen.

WAAROM ZOU U MUZIEK LATEN MIXEN BIJ HEADROOM?

Het voordeel van Headroom ten opzichte van andere studio’s is het feit dat onze studio een gespecialiseerde engineer voor mixing heeft. In veel andere studio’s worden de opnames en mixing door dezelfde persoon gedaan. Zo heeft binnen ons bedrijf ieder zijn eigen specialisme. Doordat een fris paar oren de eind afwerking van uw opname voor zijn rekening neemt, bent u verzekerd van een eindmix die staat als een huis!

We werken vanuit de filosofie dat niet de apparatuur maar de man achter de knoppen in een mix studio hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor een goede audio mix. Wij werken in onze mix studio aan uw project totdat u en ook wij tevreden zijn, dit mede dankzij:

 • Onze oren
 • Onze ervaring in mixen / audio mixing
 • Vakwerk op maat; wij benaderen elk project met een frisse blik
 • Onze creativiteit als het op mixen / audio mixing aankomt
 • Ervaring met major (o.a. Universal) en indie labels
 • Hoogwaardige eq’s, compressors en galm van onder andere API, Tubetech en SSL
 • Uitgemeten akoestiek, en high end referentie monitoren (Adam & Blue Sky)

Voor een greep uit onze klantenkring kunt u hier klikken. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de sound. Laat u versteld zijn over de kwaliteit die wij leveren. Dat kunt u hier beluisteren.

HEEFT U VRAGEN OVER AUDIO MIXING?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van audio mixing? Of wilt u uw muziek professioneel laten mixen? Dan kunt u nu direct contact met ons opnemen door op onderstaande knop te klikken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31650294562.

ik heb een vraag

 

 

opnamestudio mixing

 • Social media

 • Locatie

  Klik op de kaart voor een grotere weergave

 • Contact gegevens

  Headroom Studios
  Achillesstraat 3H
  4625CG Bergen op Zoom

  +31650294562
  james@headroomstudios.nl

Copyright ©2013-2024 .