layer

layer

OPNEMEN IN DE JUISTE SFEER

layer

OPNEMEN ZOALS U HET WILT

ALLEEN OF MET ZIJN ALLEN TEGELIJK

layer

UW MUZIEKSTUDIO

VOOR SOLO ARTIESTEN OF GROEPEN

layer

ANALOGE MASTERING

layer

PROFESSIONELE OPNAMES

PROFESSIONELE DEMO OF SINGLE OPNAMES

De service van onze opnamestudio is allesomvattend: Een goed klinkend nummer. Of u nu een enkele single of een complete demo opneemt. Wij willen uw boodschap vertalen naar de juiste sound. Bij ons geen lopende band werk, maar vakmanschap op maat. Een jazz combo moet natuurlijk anders klinken dan een blues-rock band. Muziek is emotie. De engineers van Headroom houden tijdens uw opname al rekening met de gewenste finale sound. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met het feit dat bij jazz opnames de finesse en dynamiek van het spel voor op staat. Dit is natuurlijk het tegenovergestelde van een rock band die een “stadium sound” ambieert. Hieronder kunt u onze meest voorkomende diensten vinden. Door op de desbetreffende link te klikken, krijgt u meer informatie over het soort opname en de daarbij behorende werkwijze.

U KUNT BIJ ONS ONDER ANDERE TERECHT VOOR:

HEADROOM DENKT MET UW MUZIEK MEE

Of het nu dynamisch en atmosferisch moet klinken, of luid en agressief; de engineers van Headroom zorgen er voor dat u na uw mix niet voor nare verrassingen komt te staan. De gewenste finale sound per artiest wordt altijd in het achterhoofd gehouden. Zo ook tijdens de opname fase van een track. Hiernaast hebben wij aparte opname en mixing engineers. Zo bent u altijd zeker dat een fris paar oren naar uw muziek luistert. Een ieder binnen ons bedrijf heeft zo zijn eigen specialisme. Dit in tegenstelling tot sommige andere studio’s waarbij vaak een engineer zowel de opnames, als de mixing en mastering voor zijn rekening neemt.

Genoeg daglicht zorgt voor een prettige ambiance tijdens opnames. Eveneens is het belangrijk dat muzikanten zich prettig voelen in een studio. Het team van Headroom doet zijn uiterste best om iedereen zich thuis te laten voelen.

HEEFT U VRAGEN OVER OPNEMEN?

Heeft u vragen over opnames? Of wilt u vrijblijvend een keertje langskomen? Dan kunt u nu contact met ons opnemen door op onderstaande knop te klikken. Telefonisch zijn wij te bereiken via +31650294562. Tot snel!

ik heb een vraag

 

 

overzicht opnamestudio

In onze opnamestudio bent u verzekerd van professionele, goed klinkende opnames voor solo muzikanten, vocalisten of bands.

 

 

 • Social media

 • Locatie

  Klik op de kaart voor een grotere weergave

 • Contact gegevens

  Headroom Studios
  Achillesstraat 3H
  4625CG Bergen op Zoom

  +31650294562
  james@headroomstudios.nl

Copyright ©2013-2024 .