layer

layer

OPNEMEN IN DE JUISTE SFEER

layer

OPNEMEN ZOALS U HET WILT

ALLEEN OF MET ZIJN ALLEN TEGELIJK

layer

UW MUZIEKSTUDIO

VOOR SOLO ARTIESTEN OF GROEPEN

layer

ANALOGE MASTERING

layer

PROFESSIONELE OPNAMES

HEADROOM STUDIOS

Headroom Studios is gelegen in creative factory “De Goudfabriek” te Bergen op Zoom. Wij delen het pand met onder andere fotografen, vormgevers, en tekstschrijvers. De studio ligt aan de snelweg en er is een bushalte voor de deur. Binnen het uur staat u bijvoorbeeld vanaf Rotterdam, Tilburg, Breda, Vlissingen, of Antwerpen letterlijk voor onze deur. Voor bands en artiesten hebben wij namelijk een eigen aparte afgesloten parkeerterrein. Zo hoeft u niet te sjouwen met zware instrumenten en kunt u uw energie bewaren voor de opname sessie.

Mocht het u in de loop van de dag toch nog aan energie ontbreken, dan is er in-house catering in het pand. Van Belgische broodjes tot aan complete exotische maaltijden; bijna alles is mogelijk!

DE CONTROLE RUIMTE

Headroom Studios heeft een mooi vormgegeven controle ruimte, waarbij creativiteit het sleutelwoord was bij het ontwerp er van. De controleruimte heeft een open moderne ambiance met voldoende daglicht die inspireert. Dit natuurlijk allemaal in combinatie met een perfecte akoestiek. In deze ruimte komen de opnames analoog binnen door onze vintage Britse mengtafel met warme, muzikale EQ’s. Door onze high-end interface van Apogee komt elke opname kraakhelder binnen. Wij kunnen kleur aan uw opname geven door middel van een van onze analoge EQ’s van bijvoorbeeld Klark Teknik, of wat warmte genereren door onze Tubetech CL1B buizen compressor.

De dynamiek van uw opnames kunnen wij in toom houden door high-end compressors zoals de API 2500, SSL Buscompressor of de Focusrite Red. Voor productie doeleinden hebben wij voldoende hardware in huis zoals een Yamaha Motif, Korg Triton Studio Extreme, en een Roland Integra.

opnamestudio controle ruimte

De controle ruimte van van Headroom Studios

DE OPNAME RUIMTE

De geluidsstudio beschikt over een opname ruimte van 25m2. Hierdoor kunnen wij makkelijk plaats bieden aan bands en koren. Voldoende daglicht draagt bij aan een prettige atmosfeer welke ten goede komt aan de opnames. De perfect uitgemeten akoestiek zorgt natuurlijk voor sprankelende, levendige, opnames.

HEEFT U VRAGEN OVER DE STUDIO?

Het kan natuurlijk zijn dat u wat vragen heeft over de studio of over onze werkzaamheden. Een antwoord vol passie staat gereed. Een warm bakje koffie staat bij ons in de opnamestudio altijd klaar!
Om direct een antwoord te krijgen op uw vraag, kunt u op onderstaande knop klikken of bellen naar +31650294562.

ik heb een vraag

OPNAMERUIMTE FOOTER

De opname ruimte van Headroom Studios heeft een prettige akoestiek en voldoende daglicht. Dit alles zorgt voor een prettige ambiance tijdens het opnemen.

 • Social media

 • Locatie

  Klik op de kaart voor een grotere weergave

 • Contact gegevens

  Headroom Studios
  Achillesstraat 3H
  4625CG Bergen op Zoom

  +31650294562
  james@headroomstudios.nl

Copyright ©2013-2024 .