layer

layer

OPNEMEN IN DE JUISTE SFEER

layer

OPNEMEN ZOALS U HET WILT

ALLEEN OF MET ZIJN ALLEN TEGELIJK

layer

UW MUZIEKSTUDIO

VOOR SOLO ARTIESTEN OF GROEPEN

layer

ANALOGE MASTERING

layer

PROFESSIONELE OPNAMES

HEADROOM MASTERING ZORGT VOOR PROFESSIONELE AUDIO MASTERING!!

Naast de opnamestudio hebben wij ook de mastering studio. Hier zorgen wij ervoor dat uw muziek het laatste creatieve toefje op de slagroomtaart krijgt. Het professioneel laten masteren zorgt ervoor dat uw muziekproductie “af” klinkt. De gehele sound van een cd of track wordt uitgebalanceerd op het gebied van frequenties, stereo-beeld, en dynamiek.

Eveneens worden de sterkste elementen van uw nummer naar voren gehaald. De kern boodschap van een track wordt versterkt. Kleine mix foutjes worden rechtgetrokken. Aangenaam geplaatste fades zorgen bij een album voor de ultieme luister ervaring. Dit alles in een akoestisch perfecte ruimte met de beste high-end analoge gear van onder andere API, Klark Teknik, SSL, Metric Halo en B&W.

Tevens doen wij audio mixen. Dit alles met high-end analoge en digitale apparatuur. Elk project heeft onze volledige aandacht. Geen lopende band werk voor ons. Wij leveren die gewenste grootse kwaliteit. Kwaliteit die vaak het missende puzzelstukje is waar veel artiesten naar zoeken. Onze kennis en ervaring verzekeren u daarvan. Of het nu om audio mastering of om mixing gaat.

HEADROOM IS UW ALL-INE-ONE-STOP-MUSIC-SHOP!

Naast onze mastering studio leveren wij ook hoogwaardige opnames. Of het nu om bands, zangers, koren of vocalisten gaat. Goede akoestiek en professionele apparatuur dragen bij aan de ideale sound. De engineers van Headroom zijn ook ervaren muzikanten. Zo leveren zij ook audio producties voor artiesten, film, tv, en radio. In het verleden hebben wij zorg gedragen voor complete cd producties. Van het meehelpen arrangeren/componeren tot aan het persen toe. Creatief meedenken en een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.

De meerwaarde van Headroom ten opzichte van andere studio’s is het feit dat de verschillende fases van een muziekproductie bij ons gescheiden zijn. Zo hebben wij een aparte engineer voor de opnames en een aparte engineer voor de eindmix. Zo bent u altijd verzekerd van het feit dat een fris paar oren naar uw muziek luistert. Dit alles resulteert in een perfect klinkende eindmix. Weet u niet zeker wat het beste voor u is? Geen probleem. Wij adviseren graag. Omdat goed klinkende muziek meer dan alleen ons werk is. Het is onze passie.

HEEFT U VRAGEN OVER HET MASTEREN?

Mocht u meer over masteren of mixen willen weten dan kunt u direct met ons in contact komen door op onderstaande knop te klikken. Ook zijn wij telefonisch te bereiken op +31650294562.

ik heb een vraag

 

 

headroom-mastering-footer

 • Social media

 • Locatie

  Klik op de kaart voor een grotere weergave

 • Contact gegevens

  Headroom Studios
  Achillesstraat 3H
  4625CG Bergen op Zoom

  +31650294562
  james@headroomstudios.nl

Copyright ©2013-2024 .