layer

layer

OPNEMEN IN DE JUISTE SFEER

layer

OPNEMEN ZOALS U HET WILT

ALLEEN OF MET ZIJN ALLEN TEGELIJK

layer

UW MUZIEKSTUDIO

VOOR SOLO ARTIESTEN OF GROEPEN

layer

ANALOGE MASTERING

layer

PROFESSIONELE OPNAMES

DEMO OPNEMEN: VOOR PROFESSIONALS EN AMATEURS

Altijd al eens in een professionele opnamestudio willen staan? Headroom Studios biedt iedereen die kans! Niet alleen professionele muzikanten kunnen bij ons terecht. Speciaal voor kleine budgetten, snelle projecten en muzikanten die “het eens willen proberen”, hebben wij speciale, voordelige deals in het leven geroepen. Een demo opnemen is ideaal als promotie materiaal, zelf-evaluatie of gewoon omdat het leuk is! Zo kunt u bij ons een complete demo opnemen inclusief mixing en mastering. Headroom Studios past zich aan aan uw doel, tijdslimiet en budget.

Wil je nu professioneel en voordelig een demo opnemen? Klik dan direct hier voor een scherpe prijsopgave!

Bij een demo opname biedt muziekstudio Headroom Studios u het volgende:

 • Het uitgebreid en juist afstellen van alle hard- en software & microfoons, voor een persoonlijk ideaal resultaat
 • De perfecte akoestiek voor uw sound
 • Uitgebreide kennis op het gebied van muziek en klank. Toegepast op uw wensen & genre
 • Een goede creatieve en aanvullende visie op uw project, alsmede een passende planning
 • Hoge kwaliteit mixing & mastering van uw muziek
 • Persoonlijke en professionele begeleiding in de geluidsstudio
 • En niet te vergeten, een relaxte werk omgeving & sfeer!

DE PERFECTE SOUND VOOR UW DEMO

Bij opnamestudio Headroom Studios begrijpen we dat de uiteindelijke sound van uw demo het verschil maakt. Daarom halen we te allen tijde het maximale uit ieder project, zonder daarbij uw budget te overschrijden. Hiernaast denken we actief mee tijdens uw creatief proces.

Menselijke inbreng bij het opnemen van een demo is niet te onderschatten. Onze engineers zijn, naast ervaren geluidstechnici, zelf ook muzikanten. Eveneens kunnen wij artiesten bijstaan op het gebied van arrangement, compositie, of productie. Uw song de ideale sound meegeven is onze passie. Bij Headroom Studios is opnemen een combinatie van technologie, creativiteit en ervaring. Bij ons zijn demo opnames meer dan alleen knopjes drukken! Wij zijn dan ook blij dat dit zich vertaalt in een tevreden, vaste, terugkerende klantenkring.

FLEXIBELE WERKWIJZE TIJDENS OPNAMES

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren voor het opnemen van een demo. Zo wilt de ene band het liefst samen spelen tijdens opnames, terwijl een andere groep liever elk instrument apart opneemt. Bij de laatste optie wordt er ingespeeld op een click-track, of kan er eerst een ruwe guide-track worden opgenomen. Na het opnemen van de guide-track wordt dan elk instrument opnieuw op een ander spoor opgenomen. Mochten bepaalde nootjes scheef gaan, dan hebben wij de mogelijkheden deze te corrigeren. Of het nu om ritme, toonhoogte en/of stemming gaat. Dit is mogelijk met vocalen, maar ook met instrumenten.

Ons team past zich aan aan de wensen van de band. Mocht u twijfels hebben over welke methode het beste bij u past, dan adviseren wij u graag hier bij. Ons team helpt u mee met het behalen van uw gewenste sound. Ongeacht het genre. Zo vraagt een rock band bijvoorbeeld om een ander geluid, dan een jazz trio of pop band. Wij zorgen voor de juiste klank kleur van uw muziek. Headroom zorgt al jaren succesvol voor de gewenste sound van artiesten in vele genres.

HEEFT U VRAGEN OVER HET OPNEMEN VAN DEMO’S?

Het kan natuurlijk zijn dat u wat vragen heeft het opnemen van een demo. Een antwoord vol passie staat gereed. Een warm bakje koffie staat bij ons in de opnamestudio altijd klaar!
Om direct een antwoord te krijgen op uw vraag, kunt u op onderstaande knop klikken of bellen naar +31650294562.

ik heb een vraag

CD OPNEMEN

Headroom zorgt voor de gewenste sound van uw demo. Ongeacht het genre.

 • Social media

 • Locatie

  Klik op de kaart voor een grotere weergave

 • Contact gegevens

  Headroom Studios
  Achillesstraat 3H
  4625CG Bergen op Zoom

  +31650294562
  james@headroomstudios.nl

Copyright ©2013-2024 .