layer

layer

OPNEMEN IN DE JUISTE SFEER

layer

OPNEMEN ZOALS U HET WILT

ALLEEN OF MET ZIJN ALLEN TEGELIJK

layer

UW MUZIEKSTUDIO

VOOR SOLO ARTIESTEN OF GROEPEN

layer

ANALOGE MASTERING

layer

PROFESSIONELE OPNAMES

ZANG OF RAP OPNEMEN

Heeft u altijd al een eigen liedje of een eigen nummer willen opnemen? Bij opnamestudio Headroom bent u aan het juiste adres voor zang opnames over een orkestband.  U hoeft natuurlijk niet met een complete band te komen om een nummer op te nemen. U kunt bij ons ook terecht als u zang op wilt nemen over een orkestband of instrumental. Veel mensen denken dat een opnamestudio alleen toegankelijk is voor artiesten die jaren bezig zijn. Het tegendeel is waar. Of u nu uw brood verdient met zingen, of als u het leuk vindt om eens een eigen liedje op te nemen; Headroom zorgt ervoor dat uw zang helder en zuiver op de band komt te staan.

Na een korte uitleg en het juist instellen van de apparatuur krijgt u een hoofdtelefoon op, waarna er begonnen kan worden met de opnames. Mocht er tijdens de opname iets misgaan, dan kan er altijd een stukje van een zin of refrein/couplet opnieuw worden opgenomen. Eveneens zal de studio engineer daar waar nodig is advies geven op een prettige wijze. We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens een opname sessie.

Ook hoeft u zich geen zorgen te maken als een aantal noten onzuiver zijn. Ons team kan met de hedendaagse software valse of foute noten prima recht trekken. Maar wij doen ons best om u de juiste noten te laten zingen tijdens een sessie.

ORKESTBANDEN

U kunt voor een opname sessie een eigen orkestband aanleveren. Mocht u geen orkest band hebben, dan is dit geen probleem. Onze studio heeft een uitgebreide database aan orkestbanden. Deze kunnen geleverd worden tegen een prijs van €15,- per stuk.

Mocht een orkestband niet helemaal naar wens zijn, dan is Headroom ook in staat om een orkestband op maat te maken (bijvoorbeeld in een andere toonsoort). Dit kan digitaal gebeuren, maar we kunnen ook een digitale orkestband uitbreiden met live instrumenten. Een orkestband op maat heeft u al vanaf €200,-.
Wilt u meer weten over orkestbanden? Dan kunt u hier contact met opnemen.

CONTACT

Als u vragen heeft over het opnemen van zang of rap, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op +31650294562. Natuurlijk kunt ons ook bereiken via ons contactformulier.

ik heb een vraag

 

FOOTER ZANG OPNEMEN

Headroom Studios zorgt er voor dat uw zang loep zuiver wordt opgenomen in een relaxte sfeer.

 • Social media

 • Locatie

  Klik op de kaart voor een grotere weergave

 • Contact gegevens

  Headroom Studios
  Achillesstraat 3H
  4625CG Bergen op Zoom

  +31650294562
  james@headroomstudios.nl

Copyright ©2013-2024 .